Lezen in het gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

Geplaatst door Michiel
vandaag, om 10:31
Vandaag dag nummer zes! Het sporten is gisteren prima gegaan. Ik ben gelukkig niet meer saggerijnig geweest en voel me prima. De winderigheid lijkt ietwat te zijn afgenomen, da's ook positief! Volhouden iedereen, en succes!
Geplaatst door Michiel
gisteren, om 11:27
Dag vijf, we zijn op de helft! Gisteren enorm saggerijnig geweest in de avond, ik heb besloten alle ideeën en gedachten omtrent eten op te schrijven, op die manier heb ik na de kuur (en na de opbouwdagen) enorm veel inspiratie opgedaan en kan ik naar hartenlust weer in de keuken gaan staan. Vandaag lijkt het een stuk beter te gaan, ik voel me behoorlijk fit en ik ga maar eens even proberen wat te sporten. Wederom veel succes allemaal!
Geplaatst door Trudy
gisteren, om 11:53
Goedzo Michiel, that's the spirit! Gewoon volhouden. Ben zelf ook aan dag 5 bezig en ben de citroenen meer dan zat. Mijn lijf doet pijn en ik slaap slecht, maar... bijna op de helft! Succes allemaal!
Geplaatst door Cynthia
gisteren, om 19:43
Hoi, dag 6 vandaag. Sedert gisteren beter...zelfs 5 km gejogd. Blijven volhouden! Zolang je je niet beter voelt, heb je nog te veel afvalstoffen..De energie kolt volop terug. Succes en volhouden!
Geplaatst door Michiel
vandaag, om 10:28
Hoi Trudy, wat goed dat je toch gewoon volhoudt! Gaat het inmiddels wat beter met slapen? Succes verder!!
Geplaatst door Trudy
vandaag, om 12:15
Goedemiddag alweer op deze zesde dag van mijn kuur. Goed geslapen en energiek opgestaan, heerlijk! Ik lijk steeds meer energie te krijgen en heb steeds minder zin in snaaien. Hoop dat dat zo doorzet. Voor mij is deze kuur een opstap naar gezonder leven, wat ik best moeilijk vind. Als iemand tips heeft of gezonde recepten zijn deze welkom!! Fijne dag allemaal en houd vol, het is voor een goed doel!!!
Geplaatst door Michiel
maandag 23 april, om 10:22
Hallo mede-sappers! Dag vier is aangebroken van mijn allereerste citroensapkuur. De eerste 3 dagen ben ik goed doorgekomen, ik merk op dat mijn hoofd wel nog steeds veel met eten bezig is, ik hunker regelmatig naar iets hartigs. Ook heb ik behoorlijk last van winderigheid, heeft iemand hier ervaring mee? Ik had gedacht en gehoopt dat dit vanwege het ontbreken van vast voedsel compleet zou verdwijnen maar helaas. Succes allemaal! Groetjes Michiel.
Geplaatst door Cynthia
zondag 22 april, om 21:47
Hoi, dag 4 vandaag en gaat al weer veel beter. De eerste 2 a 3 zijn de moeilijkste. Dus voor zij die beginnen doorzetten! Ik doe de kuur 2 keer per jaar al meer dan 5 jaar ondertussen. Het blijft altijd weer vernieuwend en een zuiver gevoel. Succes iedereen!
Geplaatst door Josje
zondag 22 april, om 16:51
Hallo sappers, wat een geweldige resultaten staan erop het form knap hoor!
Ik begin morgen, is er iemand die ook morgen begint dan kunnen we elkaar steunen!! Nog een prettige zondag! Groetjes Josje
Geplaatst door Linda
maandag 23 april, om 07:51
Succes vandaag. Ik ben ner 2 dagen bezig. Vandaag dag 3
Geplaatst door Marion
zaterdag 21 april, om 11:23
Dag 10 alweer! Ik voel me zoveel beter dan voordat ik met de kuur begon, ik krijg complimenten over mijn huid en dat ik straal. Maar ik voel me vooral energieker en helderder in mijn hoofd. Nog 3 dagen opbouw te gaan, ik hoop dat ik daarna ook gezonde gewoontes kan blijven vasthouden. Voor degenen die ook nog bezig zijn; succes en nog even volhouden!
Geplaatst door Josefien
zaterdag 21 april, om 15:04
Voor mij hetzelfde! Ook dag 10 alweer. Ik kijk uit naar mijn eerste sinaasappeltje morgenochtend. Ben ongeveer 5,5 kilo kwijt en voel me prima!
Veel succes nog iedereen!
Geplaatst door Tanja
vrijdag 20 april, om 20:09
Vandaag dag 3 goed doorgekomen. Vooral t warme weer komt gunstig uit😀
Ik gebruik geen groene poeder en cayennepeper is dat erg?
Geplaatst door Marion
zaterdag 21 april, om 11:16
Ik weet niet of het dan goedkomt met je darmwerking 10 dagen lang zonder te eten. Daarvoor is de groene poeder bedoeld. En de cayennepeper is ook om het reinigingsproces te ondersteunen, kijk maar bij de info over de bestanddelen. Ik weet niet hoeveel kwaad het kan als je het niet doet, maar zou vervelend zijn als je daardoor klachten krijgt en moet stoppen.
Geplaatst door Marion
donderdag 19 april, om 22:05
Goed dat jullie zo je best doen allemaal ondanks zin in eten en hoofdpijn etc. Ik ben nu op dag 8, gaat goed, ik moet zeggen, de zon helpt heel erg mee! Moet ongesteld worden maar de normale dip vooraf is deze keer niet gekomen en ook niet verlangen naar chocola etc. Echt bijzonder. Afgevallen ben ik helaas nauwelijks. Maar goed, het doel is ook alle troep uit mijn lijf en weer fris verder. Nog maar 2 dagen te gaan!
Geplaatst door Josefien
donderdag 19 april, om 22:57
Goed zeg! Even volhouden nog! Ik zit ook op dag 8. Beetje moe, maar verder alles goed.
Geplaatst door Julie
woensdag 18 april, om 19:17
Hoe allemaal,

Mijn dag 1 zit erop. Ik ging als een speer vandaag maar begin nu helemaal af te knappen. Mijn ogen zwaar en dik, wattig hoofd. Pfff.
Ik was vandaag vrij dus vanochtend ook langer uitgeslapen. Maar denk dat de ontgifting er in knalt nu. Moet nog even door drinken want ik heb ook pas net 1,2 liter sap op...
Geplaatst door Josefien
woensdag 18 april, om 17:30
Vandaag dag 7 alweer! Ik voel mij energiek en goed. Heb wel ontzettende zin in eten. Even doorbijten nog. volgende keer als ik de kuur weer ga doen zal ik beter nadenken over de begindatum. Het is niet handig gebleken om te kuren als deze periode samenvalt met mijn menstruatie. Trek in eten is dan erger. Ha ha! Desalniettemin ben ik van plan de 10 dagen af te ronden. Hoe gaat het met jullie?
Geplaatst door Loes
donderdag 19 april, om 17:59
Kei goed dat je volhoudt! Mag je trots op zijn!

Ikzelf zit op dag 4 en ben echt moe en niet zo vrolijk. Continu zin in eten maar vooral de verkeerde dingen. Hoofdpijn enz omgeving snapt niet waarom ik dit doe.
Maar blijf nee zeggen tegen eten ook al loopt het water me in de mond. Tot op heden trouwens nog niks afgevallen en bij jou?
Geplaatst door Loes
donderdag 19 april, om 19:06
Omg!! Ik ben zo'n sikkel! Maakte een wandeling en kwam langs de cafetaria, je raadt het al... gezwicht 😭 kan wel huilen zo teleurgesteld in mijzelf!!
Geplaatst door Loes
donderdag 19 april, om 19:33
Omg!! Ik ben zo'n sikkel! Maakte een wandeling en kwam langs de cafetaria, je raadt het al... gezwicht 😭 kan wel huilen zo teleurgesteld in mijzelf!!
Geplaatst door Josefien
donderdag 19 april, om 22:52
Oh! Wat jammer zeg! Maar evengoed toch 4 dagen volgehouden. Je zou misschien over een maandje opnieuw kunnen beginnen. En dan "risicovolle" plekken kunnen vermijden..Alhoewel dat moeilijk is natuurlijk. We worden overal geconfronteerd met voedsel.
Niet opgeven!
Geplaatst door Loes
vrijdag 20 april, om 14:33
Bedankt voor je reactie! Ik ben vandaag opnieuw begonnen 😊
Geplaatst door Marion
zaterdag 21 april, om 11:18
Knap dat je weer begonnen bent Loes, veel succes!
Geplaatst door Josefien
donderdag 19 april, om 22:55
Ik zit nu op dag 8 en ben ongeveer 3,5 kilo kwijt. Ik die het niet om af te vallen, maar om te ontgiften. Meestal verlies max zo'n 4 kilo. Dus dit gaat eigenlijk wat te snel voor mijn doen. Ik voel me war moe, maar verder is alles okay.
Geplaatst door Loes
vrijdag 20 april, om 14:35
Wat fijn dat het okay gaat! Knap hoor dag 8 en 3,5 kilo + een hoop rotzooi kwijt!!!! Ga zo door💪
Deze mensen doen nu de citroensapkuur (9):
Linda Mulder, Susan, Josje, Cynthia, Michiel, Trudy, Britt, Bas, Julie

Doe jij ook de citroensapkuur?

Madal Bal
  © Plato Webdesign, 2006. Op deze website is een disclaimer van toepassing.