Schrijf in het gastenboek

Geplaatst door Lemon
zondag 12 november 2017, om 20:03
Goedenavond kanjers, hoe gaat het vandaag? Vandaag hier dag 7. Voelt als een overwinning om weer zover te komen. Vanmiddag dacht ik er zelfs aan om langer dan 10 dagen door te gaan haha, maar ik denk niet dat me dat lukt. Heeft iemand daar ervaring mee? Ik wil graag meer kilo's afvallen, maar dat bereik ik natuurlijk ook door gezond en gedoseerd te eten. Binnenkort naar een diŽtiste voor de overige kilo's en advies en tips. Ik hou van gezonde eten dus dat is het probleem niet. Ik verlies mezelf door toch op den duur on de verleiding te komen iets te snoepen. Een keer is niet erg, maar het sluipt er in en voor je het weet neem je toch weer die stroopwafel bij de koffie en smeer je net te veel beleg op he boterham en ach een keer een etentje met een paar glazen wijn en dessert na moet kunnen. Ik ben de balans na de zwangerschappen een beetje kwijt, maar het komt goed. Ik wil gewoon weer in mn oude kleding passen en me gezond en fit voelen.
Morgen dag 8!! Yes! Ik denk dat ik stiekem al wel vast die sinaasappel in huis ga halen haha. Ciao en succes allemaal. Hou vol.
Jouw reactie
Let op: als je hieronder je e-mailadres invult, verschijnt het ook in het gastenboek!
Om het gastenboek te beschermen tegen spam, moet je hieronder "nee" invullen.
* = verplicht

Terug naar het gastenboek.

Deze mensen doen nu de citroensapkuur (19):
Citroen, Silentoe, Mark, Nyncke, Nyncke, Nyncke, Nyncke, Stijn, Hilda, SilentoX, Nathalie Bakker , Det, Sarah, Richard van Leerdam, Richard van Leerdam, Bart, Brenda, Bart, Hennie

Doe jij ook de citroensapkuur?

Madal Bal
  © Plato Webdesign, 2006. Op deze website is een disclaimer van toepassing.