Schrijf in het gastenboek

Geplaatst door Lemon
donderdag 9 november 2017, om 22:57
ZO herkenbaar Maya. Ik kan erg reageren op suikers. Bijv. bij een stroopwafel. Hopelijk is dat dadelijk voorbij en lukt het om vol te houden. Sporten vind ik ook heerlijk als uitlaatklep. Bootcamp vind ik geweldig. Eenmaal buiten sporten wil je niet meer naar binnen. Nu na de zwangerschap merk ik dat ik nog te brood ben haha. Na de vorige zwangerschap was kreeg ik ook verschillende blessures. Ik wil vaak te fanatiek zijn. Nu met EMS begonnen met een personal trainer. Maar ik merk dat ik eerst mn voeding op orde moet krijgen. Meer balans. Ik eet vrij gezond. Veel groente, maar ook pasta's en drink cappuccino. Ik hou van verwennerij en zoek ook ontspanning door te eten. Hoe fout is dat. Niet gek dat je dan aankomt. Ik hoop echt zo dat het me lukt die knop om te zetten. Ik voel me zoveel beter als ik op gezond gewicht ben. Maya, reageren jou kinderen ook op het feit dat je niet eet? Begrijpen ze wat je aan het doen bent? Mijn oudste dochtertje is 3. Ze heeft het nog niet echt door dat ik niet eet. Zolang ze zelf ook maar mag eten haha. Maar ik vind niet dat ik het goede voorbeeld geef zo. Belangrijke reden om nu af te vallen en op gewicht te blijven. Heerlijk om zo van me af te schrijven ook haha.
Janny, ook goed bezig! Als je honger hebt kan het helpen om meer thee en water erbij te drinken ..of iets meer citroensap. Ik maak meestal 2 liter in 4 flesjes van 0,5ltr. Twee in de ochtend en twee in de middag en begin van de avond. Verder veel thee en water. Succes!
Ik moet mn sap voor morgen nog maken dus aan de slag ;-) Morgen dag 5. Op de helft!! Het weekend vind ik altijd erg taai als we als gezin thuis zijn, relaxen en samen ontbijten. Maar goed. Ik heb een doel en daar moet ik nu voor gaan. Lang genoeg te veel gegeten, het is nu klaar. Net als het schrijven hier voordat mijn medesappers het zat zijn. Tot morgen!!
Jouw reactie
Let op: als je hieronder je e-mailadres invult, verschijnt het ook in het gastenboek!
Om het gastenboek te beschermen tegen spam, moet je hieronder "nee" invullen.
* = verplicht

Terug naar het gastenboek.

Deze mensen doen nu de citroensapkuur (8):
Swetha, Tiziana, Len, Eline, Ties, P, Saskia, Maxime

Doe jij ook de citroensapkuur?

Madal Bal
  © Plato Webdesign, 2006. Op deze website is een disclaimer van toepassing.